appartement

6-persoons vakantie appartement

Wat bieden wij?
Ferienhaus Eichenthal is een gezellige zeer ruim opgezette groepsaccommodatie geschikt voor 6-24 personen. Ideaal voor een paar dagen weg met familie, vrienden of collega’s. De accommodatie biedt voldoende eigen parkeerruimte voor auto’s en motoren.

In het appartement is plaats voor 6 gasten. In het daarnaast gelegen vakantiehuis (hoofdgebouw) zijn 18 slaapplaatsen. De accomodaties kunnen zowel tegelijk als apart worden geboekt.


6-persoons appartement
Naast het grote vakantiehuis waar 18 personen terecht kunnen bieden we dit appartement aan voor kleinere gezelschappen van maximaal 6 personen, denk hierbij aan vrienden, gezinnen of collega’s die op montage zijn.

Het appartement bevindt zich naast het hoofdgebouw. Alle ruimtes zijn op de begane grond.

Er zijn 3 slaapkamers:
1e slaapkamer: 1 groot tweepersoonsbed
2e slaapkamer: 2 eenpersoonsbedden
3e slaapkamer: 2 eenpersoonsbedden
Deze kamers hebben samen de beschikking over 1 douche en 1 wc. Handdoeken en haardroger zijn aanwezig.

Elke slaapkamer heeft toegang tot de gezamenlijke keuken. De keuken van het appartement is voorzien van o.a. een koelkast, oven, kookplaat met afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een waterkoker. Bestek, kookgerei, servies- en linnengoed is aanwezig.


Overdekt buitenterras:Eichenthal buiten terrasOp de begane grond tegenover het hoofdgebouw is een overdekt terras, voorzien van een bar en ronde tafels met stoelen. Er zijn hier ook heren- en dames wc’s.

Eichenthal buiten terrasAls het afkoelt buiten kunnen de kachel en de terrasverwarmers aangemaakt worden om de temperatuur behaaglijk te houden en natuurlijk mogen de aanwezige gas-BBQ en houtskool-BBQ gebruikt worden.

Eichenthal buiten bar


Kinderverblijf en speelweide

Vanaf het terras van ons gezellige kinderverblijf is er goed zicht op de speelweide waar voor kleine kinderen een ruim aanbod aan speeltoestellen is uitgestald, zoals schommels, trampolines en klimrekken. Op de speelweide staan enkele ligbedjes. het terras is uitgerust met comfortabele tuinstoelen en een degelijke parasol.

In het kinderverblijf staan tafels, stoelen en een keukentje met ingebouwde koelkast.

In de buurt van de speelweide staan fruitbomen waar in de oogsttijd vruchten van geplukt mogen worden. We hebben appelbomen (Elstar en Granny Smith), perenbomen (Conference) en Mirabelbomen, een Mirabel is een klein rond geel pruimpje.


Linnengoed
Linnengoed is op alle slaapkamers en in de badkamer en keuken aanwezig.


Internet
Je kunt bij ons gratis gebruik maken van het WiFi netwerk.